Desetine otkaza u Pivovarni Laško Union

Bez autora
Feb 06 2022

Pivovarna Laško Union, koja je u vlasništvu Heinekena, već je počela dijeliti otkaze zaposlenicima iz poslovnih razloga.

Do sada je iz poslovnih razloga uručen 31 otkaz, konačan broj viškova još nije poznat, a prema neslužbenim informacijama ljubljanskog Dela ukupan broj mogao bi biti blizu 50.

U Pivovarni Laško Union, koja je u vlasništvu Heinekena, pojašnjavaju kako tvrtka stalno prilagođava svoje poslovanje promjenama u poslovnom okruženju, slijedeći cilj jačanja stabilnosti i dugoročne održivosti poslovanja, piše tportal.

Prema najavama, dio proizvodnje piva Union trenutno se seli u Laško, dok će punjenje i logistička djelatnost, administrativne i korporativne funkcije, te Union Museum and Pub ostati na lokaciji nasuprot ljubljanskog Tivolija.

Drugi dio poslovne konsolidacije odnosi se na područje financija, posebice računovodstva, jer tvrtka objedinjuje procese, matične podatke, tehnologiju i alate te organizira rad s drugim Heineken sestrinskim tvrtkama u Europi.

Prema navodima tvrtke, ovi novi procesi sada će se odvijati pod okriljem središnjeg ureda Heinekena u Krakovu, s ciljem digitalizacije, optimizacije i centralizacije procesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik